Amandas dagbok

Löpning, mat, inspo...

Livet hemma

Publicerad 2015-10-27 22:44:00 i Träning,

 
Tjolahopp tjolahej! Jag börjar komma igång med träningen igen. Jag är så taggad och har nog aldrig känt den kärleken till löpningen som jag känner just nu. I lördags körde jag vattenlöpning och lite simning inne på Arenabadet. Tycker verkligen vattenlöpning är hur kul som helst. Kan bero på att jag alltid längtar till simningen efteråt och tar därför mig igenom ett pass som många andra ogillar utan att egentligen tänka. Körde i alla fall 12x70"/20" och sedan crawlade jag 1000m på det. Vet dock inte om det blev några banor mer eller mindre då man blir så himla snurrig efter ett tag när man simmat fram och tillbaka i bassängen.
I söndags hade jag en så fruktansvärt dålig löpardag. Sprang inte alls så som jag ville och orkade inte följa den snabba gruppen utan att få hjärtklappning. Det var väldigt konstigt då tempot inte alls var särskillt högt och ett tempo jag lätt skulle följa med i vanliga fall. Passet blev ändå 10,9km på en mindre bra tid, men så är det ibland.
Igår vaknade jag vid klockan fem. Åt frukost och tog mig sedan till gymmet för ett intervallpass på crosstrainer + lite bålstyrka. Intervallerna var korta och hur jobbiga som helst och bålstyrkan riktigt sög i magen. Idag vaknade jag därför upp med en oerhörd träningsvärk i backsidan på benet, förmodligen från crosstrainern och benstyrkan jag körde. Dagens träningspass genomfördes inte förrän på kvällen. Det är nog en av de roligaste träningspassen på väääääldigt länge. Så glad. Sprang tre varv på elljusspåret hemma som är 3km. Snittiden hade jag tänkt skulle vara 5.00-5.30, men istället ökade jag lite och låg på 4.38 och hade massor krafter kvar när jag va i mål. Kroppen  var inte alls så slö som jag trodde att den skulle vara, känner dock av att jag får flås väldigt fort ännu men, men. Ett distanspass som kändes bra och galet kul helt enkelt. Älskar verkligen det spåret och att möta massa människor att hälsa på. Avslutade löprundan med sex stegringslopp....

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela